Stagiair: creatieve contentredacteur

Ben jij creatief met woorden? Kun je zonder al te veel moeite ‘SCHERPE’ teksten over uiteenlopende onderwerpen uit je vingers krijgen? En heb jij de ambitie om een contentmarketingspecialist te worden? Dan is dit een uitgelezen kans om je verder te ontwikkelen! Taken die wij hiervoor in gedachten hebben:

 • Content ontwikkelen voor onze eigen contentkalender of voor klanten. Dit kan in allerlei vormen. Nieuwsberichten, blogs, social media posts, gifjes, video’s, powerpoints etc.
 • Marktonderzoek uitvoeren naar de behoefte van (potentiële) klanten naar video content.
 • Meedenken met content strategieën.
 • Interviews afnemen en het plaatsen van content in contentmanagement systemen.

Maar wij zijn ook voorstander van eigen initiatief. Dus zie jij mogelijkheden op andere vlakken dan staan we daar zeker voor open. Bij een stage horen natuurlijk ook schoolopdrachten. Het minste wat wij voor je kunnen doen, is je daar alle tijd en begeleiding voor geven die je nodig hebt.

Pas jij bij ons?

 • Schreeuw jij direct ‘DAN IK’ zodra je iemand hoort zeggen ‘zij is groter als mij’?
 • Leer jij ons de laatste Video-, TikTok-, Insta of … trends?
 • Luister jij aandachtig en doe je wat met tips die je krijgt?
 • Verras jij ons door jouw creatieve ideeën?
 • Haal jij jouw deadlines?

Dan zijn wij een match made in heaven. Je krijgt een stagevergoeding van € 400 bruto per maand.

Passen wij bij jou?

Wij helpen onze klanten met het vertellen van verhalen die raken. Het is onze passie om ons SCHERP te richten op de doelgroep van de klant zodat doelen worden gerealiseerd. Scherp houdt in: op het juiste moment, met de juiste boodschap en op de juiste manier.

Wij communiceren open en eerlijk met elkaar en onze klanten. Wij vinden een goede sfeer op de werkvloer belangrijk. We houden dan ook van een dolletje, maar werken ook hard. Dit doen we altijd met het oog op resultaat. Zo werken wij bijvoorbeeld met een mijlpalenbox. De mijlpaal mag je zelf bedenken. Is deze behaald? Dan mag je een cadeautje trekken uit de mijlpalenbox.

Klinkt dit jou als muziek in de oren en denk je dat jij geschikt bent? Stuur dan een e-mail naar jolanda.overgoor@scherpcommunicatie. Of maak het op een andere manier kenbaar. Wij zijn wel in voor een verrassing :-). Als je meer wilt weten over deze vacature, bel dan met 06-39406164.

Van plan zelf met e-mailmarketing aan de slag te gaan?
Download hier dé 9 tips voor e-mailmarketing.
Je ontvangt deze tips dan gelijk in jouw mailbox.

Conversieformulier

  Door akkoord te gaan stem je in met onze algemene voorwaarden en met het ontvangen van e-mail berichten over nieuws, communicatiekennis en events.

BAKKIE KOFFIE DOEN?
Heb je een vraag of wil je gezellig langskomen? Neem gerust contact met ons op!
 Bel ons of reageer via het formulier.

Scherp Communicatie
Noordzeelaan 50
8017 JW Zwolle

06-14640422

KVK-nummer 73852082

Contact popup