Communicatieadvies.

Zonder plan, geen succes. Een slimme communicatiestrategie, in lijn met de strategie van jouw organisatie, is essentieel voor het behalen van jouw doelen. Het vormt de basis voor het concept, de content, het medium en het design. Bekijk hieronder wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van strategie.

Contentstrategie

De contentstrategie is de kapstok voor ál je content. Zonder zo’n strategie is je content stuurloos en bereik je je doel niet. Wij kunnen je helpen deze kapstok te bouwen.

De 4 stappen voor een goede contentstrategie

Online strategie

Heb je een mooie website, maar vallen de bezoekersaantallen tegen? Of word je website wel bezocht, maar krijg je geen omzet binnen? Wij helpen je bij het oplossen van jouw probleem.

Lees hoe we te werk gaan

Datagedreven marketing strategie

Data is the talk of the town, maar wat is een datagedreven marketing strategie? Je verzamelt, verrijkt, analyseert en interpreteert je uiteenlopende data om per klant (of per persona) een voor hem/haar relevant aanbod te doen. Een relevant aanbod is een aanbod met de juiste boodschap, via het gewenste kanaal en op het juiste moment. Scherp Communicatie helpt jou graag bij de ontwikkeling van deze strategie.

Bekijk hoe je met een datagedreven strategie van 39% naar 70% behoud gaat

Redactionele strategie

Wel eens op vaste rubrieken op de radio, in magazines of in nieuwsbrieven gelet? Elke keer wisselende inhoud, met telkens dezelfde terugkerende elementen van één formule. Een doelgroep herkent zich er in en het is handig om structuur aan te brengen in al je content. Bovendien is content sneller en gerichter gemaakt als je een goed doordachte formule hebt. Onze experts werken dagelijks met formules en zijn dus goed in staat om jou hierbij van dienst te zijn.

Lees waar een goede redactionele formule uit bestaat

Is je interesse gewekt?

Neem vrijblijvend contact met ons op!
Of kom eens langs voor een kop koffie en een goed gesprek.
Vinden we leuk!

Maak een afspraak

Van plan zelf met e-mailmarketing aan de slag te gaan?
Download hier dé 9 tips voor e-mailmarketing.
Je ontvangt deze tips dan gelijk in jouw mailbox.

Conversieformulier

    Door akkoord te gaan stem je in met onze algemene voorwaarden en met het ontvangen van e-mail berichten over nieuws, communicatiekennis en events.

BAKKIE KOFFIE DOEN?
Heb je een vraag of wil je gezellig langskomen? Neem gerust contact met ons op!
 Bel ons of reageer via het formulier.

Scherp Communicatie
Rodetorenplein 15
8011 MJ Zwolle

06-14640422

Contact popup