Wat doen wij?

In het kort gezegd: we verbinden jou met je klanten. Daarin gaan we ver. Van het creëren van een content strategie, het ontwikkelen van een data gedreven campagne tot het schrijven van een persbericht en het verfilmen van jouw business. Daarmee vergroten we jouw succes.

Strategie

Wil je jouw marktaandeel vergroten, een nieuwe dienst of een nieuw product introduceren of jouw doelgroep benaderen om hun kennis, houding en gedrag te veranderen? Wat het ook is, Scherp Communicatie werkt met je samen om jouw doelstelling te bereiken. Het liefst over een lange termijn. Want wie echt impact wil maken, moet ook de tijd nemen om de boodschap te laten landen. Bij de juiste doelgroep, op het juiste moment.

Bekijk onze strategische modellen

Concept­ontwikkeling

Hoe kom je van het strategische ‘wat’ naar een concreet en testbaar ‘hoe’? Dat is het terrein van conceptontwikkeling. Het doel van conceptontwikkeling is om nieuwe concepten zo snel mogelijk vorm te geven, waarna we de toekomstige ontvanger laten testen.

Bekijk onze concepten

Content­ontwikkeling

Bereiken of beraken? That’s the question. Als je jouw doelgroep kunt beraken, blijf je communicatieboodschap langer hangen. Contentontwikkeling is voor ons dan ook het neerzetten van jouw verhaal, van begin tot eind. Wat wil je vertellen? Tegen wie? En hoe bereiken we hem of haar het beste?

Belangrijk om juiste middel in te zetten

Je kan jouw product of dienst uitleggen met een uitvoerende beschrijving, maar zit de doelgroep daar wel op te wachten? Kun je ze niet beter binden met een grappige tutorial of een inspirerend filmpje? Wij leggen graag de puzzel met je. Onder meer voor de volgende contentmiddelen kun je bij ons terecht:

 • Web
 • E-mailnieuwsbrieven
 • Social media (Twitter, Facebook, LinkedIn, enzovoorts)
 • Search Engine Optimalisation (SEO, hoe kom ik hoger in Google?)
 • Search Engine Advertising (Reclame op zoekmachines)
 • Print (fysieke uitgaven, van folder tot magazine)
 • Video
 • Blog – Vlog – Podcast
Bekijk contentvoorbeelden

Design

Met alleen goede content ben je er nog niet. Een lange lap tekst zonder opmaak is minder aantrekkelijk om te lezen dan een mooi opgemaakte tekst waarbij de verschillende onderdelen zoals kop, opsommingen en call to actions meteen te herkennen zijn. De tekst is zo makkelijker te scannen en te lezen.

Goed contentdesign zorgt ervoor dat:

 • de belangrijkste boodschap meteen duidelijk is
 • de lezer sneller vindt wat ze zoeken
 • de lezer langer doorleest
Lees hoe wij met design omgaan

interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op!
Of kom eens langs voor een kop koffie en een goed gesprek.
Vinden we leuk!

Contact

Maak een afspraak!

Van plan zelf met e-mailmarketing aan de slag te gaan?
Download hier dé 9 tips voor e-mailmarketing.
Je ontvangt deze tips dan gelijk in jouw mailbox.

Conversieformulier

  Door akkoord te gaan stem je in met onze algemene voorwaarden en met het ontvangen van e-mail berichten over nieuws, communicatiekennis en events.

BAKKIE KOFFIE DOEN?
Heb je een vraag of wil je gezellig langskomen? Neem gerust contact met ons op!
 Bel ons of reageer via het formulier.

Scherp Communicatie
Rodetorenplein 15
8011 MJ Zwolle

06-14640422

Contact popup