Wie zijn wij?


Ronald richtte in 2011 Scherp Communicatie op. Een marketing & communicatie bureau dat niet alleen aan de kant van uitgevers zijn sporen heeft verdiend, maar ook organisaties in ICT, finance en facility ondersteunt.

Waar staan wij voor

Wij helpen bedrijven met het oplossen van marketing en communicatie vraagstukken. Het is onze passie om ons SCHERP te richten op de doelgroep van de klant zodat doelen worden gerealiseerd. Scherp houdt in: op het juiste moment, met de juiste boodschap en op de juiste manier. Dat doen we met meerdere specialisten:

Anoek van der Riet Redacteur

Anoek versterkt sinds 2017 het Scherp-team. Nadat zij de bachelor Internationale Communicatie & Media afrondde en haar master Journalistiek & Media behaalde, stond ze te springen om mooie verhalen te mogen gaan maken. Nu vult ze haar dagen bij ons met het schrijven van artikelen en het onderhouden van diverse websites en sociale media kanalen. Ze wordt erg gelukkig als ze zoveel mogelijk lezers bereikt én als ze haar lieve collega’s kan wijzen op een taalfoutje. Thuis mag ze dat namelijk niet meer. Ook wordt ze blij van een goede kop koffie, een spannende serie en van haar kat.

Ronald Bruins Communicatie adviseur

Nadenken over doelgroepen, die begrijpen en daadwerkelijk bereiken. Daar ligt mijn kracht. Na mijn studie bedrijfscommunicatie, gaf ik leiding aan twee redacties in de polder om vervolgens aan te treden bij communicatiebureau LVB. Na acht prachtige jaren waarin ik vele communicatiekanalen voor talloze klanten ontwikkelde, nam ik als communicatieadviseur bij Achmea aan de andere kant van de tafel plaats. In 2011 koos ik het ruime sop. In de privésfeer heb ik een voorliefde voor speciaalbier, filmpjes maken, Formule 1 en voetbal.

Jolanda Overgoor Marketing & communicatie adviseur/operationeel manager

Na zo'n 15 jaar ervaring op te hebben gedaan bij werkgevers was het tijd voor Jolanda om samen met haar partner, Ronald, verder te bouwen aan Scherp. Jolanda haalt veel voldoening uit het oplossen van problemen bij een klant. Komt er te weinig bezoek op de website of komt de boodschap niet aan? Zij vindt een oplossing. Vind je Jolanda niet op kantoor? Dan voetbalt ze met haar zoon of is ze op stap met vrienden of familie. Ook vind je haar regelmatig achter het fornuis om een nieuw recept uit te proberen. Eens per jaar stort Jolanda zich in het Carnaval. Ook staat ze graag op de lange latten met haar familie of vrienden.

Martijn Slot Redacteur

Na met succes de studie Journalistiek aan Hogeschool Windesheim in Zwolle te hebben doorlopen, besloot Martijn zijn passie te volgen. Hij ging aan de slag bij de internationale voetbalwebsite Goal.com en vervolgens ook bij Voetbalzone. Vierenhalf jaar later was het tijd voor een nieuwe uitdaging en die vond hij bij Scherp Communicatie. Martijn heeft het schrijven niet gedag gezegd, maar dat doet hij niet langer over voetbal. Dat wil niet zeggen dat de passie vervlogen is, want hij volgt de ontwikkelingen nog altijd op de voet. Thuis heeft hij volop aandacht voor zijn dochter en trekt hij regelmatig de hardloopschoenen aan of stapt hij op de racefiets.

Vijf vragen aan … met een twist!

In deze videoreeks stellen we jullie de mensen achter Scherp Communicatie voor. In plaats van het stellen van vijf vragen aan iemand over zichzelf, stellen we die vijf vragen aan iemand over iemand anders. De collega’s stellen elkaar dus voor.

Bekijk ze snel!

Waarom Scherp Communicatie?

  • Je krijgt een praktisch antwoord op jouw vraag. Waar je meteen mee aan de slag kunt.
  • Je krijgt een extra sparringpartner. Iemand die met je meedenkt en nieuwe ideeën aandraagt.
  • Je krijgt hulp bij het personaliseren van je aanbod. Wij hebben jarenlange ervaring in het opzetten van data gedreven campagnes.
  • Je krijgt het hoogste rendement door de inzet van nuttige A/B-testen.
  • Wijzigt jouw vraag? Wij veranderen mee. We zijn een kleine, wendbare organisatie.
  • Van a tot z: Je kunt bij ons terecht voor een tekst voor een landingspagina, maar ook voor de ontwikkeling van een complete contentstrategie.

Wij geloven niet in standaardoplossingen. Al onze klanten krijgen maatwerk. Wil je samen sparren over de mogelijkheden voor jouw organisatie? Kom dan eens langs voor een goede kop koffie. Samen stippelen we de beste route uit voor jouw bedrijf.

Contact

Maak een afspraak

Van plan zelf met e-mailmarketing aan de slag te gaan?
Download hier dé 9 tips voor e-mailmarketing.
Je ontvangt deze tips dan gelijk in jouw mailbox.

Conversieformulier

    Door akkoord te gaan stem je in met onze algemene voorwaarden en met het ontvangen van e-mail berichten over nieuws, communicatiekennis en events.

BAKKIE KOFFIE DOEN?
Heb je een vraag of wil je gezellig langskomen? Neem gerust contact met ons op!
 Bel ons of reageer via het formulier.

Scherp Communicatie
Rodetorenplein 15
8011 MJ Zwolle

06-14640422

Contact popup