Creatieve contentredacteur (32/40 uur)

Ben jij creatief met woorden? Kun je zonder al te veel moeite ‘SCHERPE’ teksten over uiteenlopende onderwerpen uit je vingers krijgen? En wil je je ontwikkelen op het gebied van communicatieadvies? Dan is dit een uitgelezen kans!

Wat zijn je taken?

 • Creëren van content voor
  – websites– artikelen
  – blogs
  – magazines
  – social media posts
  – video’s
  – webinars
  – …
 • Interviews afnemen
 • Deskresearch
 • Plaatsen van content
 • Geven van communicatieadvies
 • Het managen van je eigen projecten

Wie zoeken wij?

 • Schreeuw jij direct ‘DAN IK’ zodra je iemand hoort zeggen ‘zij is groter als mij’?
 • Leer jij ons de laatste schrijf-, webinar, Insta of … trends?
 • Hou je ervan om zelf initiatief te nemen?
 • Verras jij ons met jouw creatieve ideeën?

Dan zijn wij een match made in heaven. Als je dan ook nog ervaring hebt met het opnemen en editen van video’s. Dan springen wij helemaal een gat in de lucht 😊.

Wie zijn wij?

Wij helpen bedrijven met het oplossen van marketing- en communicatievraagstukken. Onze klantenkring bestaat vooral uit ondernemers en communicatieprofessionals in de zakelijke dienstverlening. Met name vanuit de financiële branche (pensioenen, verzekeringen, hypotheken), de facilitaire sector en de energiemarkt. Maar ook voor gemeenten en verenigingen maken we content die de doelgroep raakt.

Het is onze passie om ons SCHERP te richten op de doelgroep van de klant zodat deze doelen realiseert. Scherp houdt in: op het juiste moment, met de juiste boodschap en op de juiste manier.

Wij communiceren open en eerlijk met elkaar en onze klanten. Wij vinden een goede sfeer op de werkvloer belangrijk. We houden dan ook van een dolletje, maar werken ook hard. Dit doen we altijd met het oog op resultaat. Zo werken wij bijvoorbeeld met een mijlpalenbox. De mijlpaal mag je zelf bedenken. Is deze behaald? Dan trek je een cadeautje uit de box.

Verder krijg je volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en verantwoordelijkheid te nemen. Ook staan we open voor flexibele werktijden en thuiswerken.

Reageren?

Klinkt dit jou als muziek in de oren en denk je dat jij de geschikte persoon bent voor deze leuke en veelzijdige functie? Stuur dan voor 11 juni 2022 je sollicitatiebrief + CV naar . Of maak op een andere manier je interesse kenbaar. Wij zijn wel in voor een verrassing 😊. Als je meer wilt weten over deze vacature, bel dan met 06-39406164.

Van plan zelf met e-mailmarketing aan de slag te gaan?
Download hier dé 9 tips voor e-mailmarketing.
Je ontvangt deze tips dan gelijk in jouw mailbox.

Conversieformulier

  Door akkoord te gaan stem je in met onze algemene voorwaarden en met het ontvangen van e-mail berichten over nieuws, communicatiekennis en events.

BAKKIE KOFFIE DOEN?
Heb je een vraag of wil je gezellig langskomen? Neem gerust contact met ons op!
 Bel ons of reageer via het formulier.

Scherp Communicatie
Rodetorenplein 15
8011 MJ Zwolle

06-14640422

Contact popup