Stagiair: Creatieve content redacteur

Ben jij creatief met woorden? Kun je zonder al te veel moeite ‘SCHERPE’ teksten over uiteenlopende onderwerpen uit je vingers krijgen? En heb jij de ambitie om een content marketing specialist te worden? Dan is dit een uitgelezen kans om je verder te ontwikkelen!

Wat zijn je taken?

Als Scherp Communicatie beheren we voor een aantal platforms de content. Dit zijn  informatieve platforms. Tijdens je stage ben je mede verantwoordelijk voor het dagelijks vullen van deze platforms met content. Daarnaast zijn we voor onszelf bezig met het opstellen van een strategisch marketing content plan. Ook de ontwikkeling van content voor dit plan behoort tot de stagewerkzaamheden. Taken die bij de stage horen, zijn dan ook:

 • Creëren van content
  – nieuwsberichten
  – blogs
  – social media posts
  – gifjes
  – video’s
  – quiz
  – …
 • Interviews afnemen
 • Deskreseach uitvoeren
 • Plaatsen van content

Wie zoeken wij?

Om deze functie goed te kunnen vervullen vragen wij het volgende:

 • Goede schrijf-skills
 • Creatief
 • Proactief
 • Leergierig
 • Enthousiast

Wie zijn wij?

Wij helpen bedrijven met het oplossen van marketing en communicatie vraagstukken. Het is onze passie om ons SCHERP te richten op de doelgroep van de klant zodat doelen worden gerealiseerd. Scherp houdt in: op het juiste moment, met de juiste boodschap en op de juiste manier.

Daarnaast vinden wij het ook erg belangrijk dat de sfeer op de werkvloer goed is, en dat er plezier in het werk is. Dagelijks een potje tafeltennissen staat dan ook altijd op de agenda.

Klinkt dit bij jou als muziek in de oren, en denk je dat jij de geschikte persoon bent voor deze leuke en vooral leerzame stage? Stuur dan je sollicitatiebrief + CV naar

Van plan zelf met e-mailmarketing aan de slag te gaan?
Download hier dé 9 tips voor e-mailmarketing.
Je ontvangt deze tips dan gelijk in jouw mailbox.

Conversieformulier

  Door akkoord te gaan stem je in met onze algemene voorwaarden en met het ontvangen van e-mail berichten over nieuws, communicatiekennis en events.

BAKKIE KOFFIE DOEN?
Heb je een vraag of wil je gezellig langskomen? Neem gerust contact met ons op!
 Bel ons of reageer via het formulier.

Scherp Communicatie
Rodetorenplein 51
8011 MJ Zwolle

06-14640422

Contact popup