Stagiair: Creatieve contentredacteur

Vind jij het leuk om op onderzoek uit te gaan? En heb jij ideeën over hoe we aandacht kunnen generen voor onze diensten? Dan is dit een uitgelezen kans om je verder te ontwikkelen! Wat zijn je taken? Taken waar wij aan denken zijn:

  • Marktonderzoek uitvoeren naar de behoefte van (potentiële) klanten naar video content.
  • Meedenken met onze LinkedIn strategie.
  • Content ontwikkelen voor onze eigen contentkalender of voor klanten. Dit kan in allerlei vormen. Nieuwsberichten, blogs, social media posts, gifjes, video’s, quizen etc.

Maar wij zijn voorstander voor eigen initiatief. Dus zie jij mogelijkheden op andere vlakken dan staan we daar zeker voor open. Bij een stage horen natuurlijk ook schoolopdrachten. Het minste wat wij voor je kunnen doen, is je daar alle tijd en begeleiding voor geven die je nodig hebt.

Pas jij bij ons?

  • Schreeuw jij direct ‘DAN IK’ zodra je iemand hoort zeggen ‘zij is groter als mij’?
  • Leer jij ons de laatste Video-, TikTok-, Insta of … trends?
  • Luister jij aandachtig en doe je wat met tips die je krijgt?
  • Verras jij ons door jouw creatieve ideeën?

Dan zijn wij een match made in heaven.

Passen wij bij jou?

Wij helpen bedrijven met het oplossen van marketing- en communicatievraagstukken. Het is onze passie om ons SCHERP te richten op de doelgroep van de klant zodat wij voor hen doelen realiseren. Scherp houdt in: op het juiste moment, met de juiste boodschap en op de juiste manier.

Wij communiceren open en eerlijk met elkaar en onze klanten. Wij vinden een goede sfeer op de werkvloer belangrijk. We houden dan ook van een dolletje, maar werken ook hard. Dit doen we altijd met het oog op resultaat. Zo werken wij bijvoorbeeld met een mijlpalenbox. De mijlpaal mag je zelf bedenken. Is deze behaald? Dan mag je een cadeautje trekken uit de mijlpalenbox.

Klinkt dit bij jou als muziek in de oren en denk je dat jij de geschikte persoon bent? Stuur dan een e-mail naar jolanda.overgoor@scherpcommunicatie. Of maak het op een andere manier kenbaar. Wij zijn wel in voor een verrassing :-). Als je meer wilt weten over deze vacature, bel dan met 06-39406164.

Van plan zelf met e-mailmarketing aan de slag te gaan?
Download hier dé 9 tips voor e-mailmarketing.
Je ontvangt deze tips dan gelijk in jouw mailbox.

Conversieformulier

    Door akkoord te gaan stem je in met onze algemene voorwaarden en met het ontvangen van e-mail berichten over nieuws, communicatiekennis en events.

BAKKIE KOFFIE DOEN?
Heb je een vraag of wil je gezellig langskomen? Neem gerust contact met ons op!
 Bel ons of reageer via het formulier.

Scherp Communicatie
Rodetorenplein 15
8011 MJ Zwolle

06-14640422

Contact popup