Klantreis.

Waarom gebruik je een klantreis (customer journey)?

Een ervaring van een klant wordt voor een groot deel bepaald door een select aantal momenten, de touchpoints of moments of truth. Samen vormen zij de klantreis. Door het verbeteren van de klantervaring op deze momenten zorg je voor een hogere klanttevredenheid. En dat zorgt op de lange termijn voor hogere afzet en binding.

Wat is een klantreis nu eigenlijk precies?

Het maakt zichtbaar hoe een prospect of klant contact heeft met een bedrijf tijdens het oriëntatie-, koop- en nazorgtraject. We noemen het een klantreis omdat we alle contactmomenten, alle mogelijke kanalen en de ervaringen van de klant visualiseren. Dit proces loopt van het moment dat een mogelijke klant iets ziet van jouw bedrijf (oriëntatie), tot het moment dat diegene iets koopt (koop) en zelfs tot aan de nazorg (de klant wordt ambassadeur of gaat weg). Hierdoor maakt het inzichtelijk waar de mogelijkheden liggen voor het verbeteren van de klantbeleving.

Klantreis

Vind je het lastig om dit zelf uit te werken?
Wij hebben hier veel ervaring in en helpen je dus graag.

Spar vrijblijvend met ons!

Van plan zelf met e-mailmarketing aan de slag te gaan?
Download hier dé 9 tips voor e-mailmarketing.
Je ontvangt deze tips dan gelijk in jouw mailbox.

Conversieformulier

    Door akkoord te gaan stem je in met onze algemene voorwaarden en met het ontvangen van e-mail berichten over nieuws, communicatiekennis en events.

BAKKIE KOFFIE DOEN?
Heb je een vraag of wil je gezellig langskomen? Neem gerust contact met ons op!
 Bel ons of reageer via het formulier.

Scherp Communicatie
Noordzeelaan 50
8017 JW Zwolle

06-14640422

KVK-nummer 73852082

Contact popup