Een strippenkaart voor communicatieklussen?

Een strippenkaart is bedoeld voor kleine klussen. Te weinig om een opdracht met aparte factuur van te maken, maar wel de moeite waard om gedaan te worden. De strippenkaart kun je bijvoorbeeld gebruiken voor eindredactie, een tekst voor een landingspagina op je website of voor een kort persbericht.

Hoe werkt de strippenkaart?

Nadat je een strippenkaart hebt aangeschaft, is het tegoed een half jaar geldig. Na dat jaar kun je het bestaande tegoed weer aanvullen of vervalt het resterende bedrag. We houden jouw saldo bij  in een spreadsheet en je krijgt van elke mutatie bericht. Het tegoed is opgebouwd uit uren en elke mutatie bedraagt minimaal een kwartier. Je kan de volgende strippenkaarten afnemen:

  • 4 uur (kortingtarief € 260,- normaal € 300,-)
  • 8 uur (kortingtarief € 520,- normaal € 600,-)

Een willekeurig voorbeeld

Stel, je wilt een tekst voor een landingspagina.

We hebben even telefonisch contact en je levert alle informatie aan. In totaal besteden we drie uren aan de landingspagina. Dan gaan er 180 minuten van je strippenkaart af. Later in de week wil je dat we ook nog even meekijken met de bijbehorende Google Adwords-advertentie die je zelf al hebt klaargezet. Dat kost ons 15 minuten werk. Er worden 15 minuten van je strippenkaart afgeboekt.

Interesse?

Denk je dat deze strippenkaart ook wat voor jou is?
Neem dan contact met ons op via

Contact Scherp Communicatie

 

Van plan zelf met e-mailmarketing aan de slag te gaan?
Download hier dé 9 tips voor e-mailmarketing.
Je ontvangt deze tips dan gelijk in jouw mailbox.

Conversieformulier

    Door akkoord te gaan stem je in met onze algemene voorwaarden en met het ontvangen van e-mail berichten over nieuws, communicatiekennis en events.

BAKKIE KOFFIE DOEN?
Heb je een vraag of wil je gezellig langskomen? Neem gerust contact met ons op!
 Bel ons of reageer via het formulier.

Scherp Communicatie
Noordzeelaan 50
8017 JW Zwolle

06-14640422

KVK-nummer 73852082

Contact popup