“Geen spijt dat ik de voetbalwereld achter me liet”

Verandering van spijs doet eten, zo luidt het spreekwoord. Nog nooit is een spreekwoord zo treffend geweest als ik terugkijk op de laatste twee jaar van mijn leven. Zonder zwaarmoedig te worden, kan ik stellen dat mijn leven er nu compleet anders uitziet.

In juli 2019 beviel mijn vriendin Mayke van onze dochter Noa, vijf maanden later nam ik ontslag bij mijn oude werkgever om aan de slag te gaan bij Scherp Communicatie en in maart 2020 werd Nederland getroffen door het coronavirus. Over de geboorte van mijn dochter wil ik het in dit verhaal niet hebben, behalve om te zeggen dat alle clichés over het krijgen van een kind waar zijn. En over het coronavirus en de daaruit voortvloeiende coronacrisis, is en wordt al genoeg gezegd.

Spijt? Totaal niet!

Ik wil het graag hebben over mijn werk bij Scherp Communicatie. Vanaf mijn allereerste werkdag, dat was 13 januari 2020, voelt het als een warm bad. Geen enkel moment heb ik spijt gehad dat ik de voetbalwereld achter me liet om onder andere verhalen te schrijven over de schoonmaakwereld en het wel en wee van de CFO’s in Nederland.

Geen dag hetzelfde

Wat maakt het werk bij Scherp dan zo leuk? Geen enkele dag is hetzelfde. Het ene moment heb ik een interview, het volgende moment verzorg ik de berichtgeving voor de website van een opdrachtgever en weer een volgend moment maak ik content voor Scherp. Doordat we veel verschillende opdrachtgevers hebben, leer ik voor mijn gevoel ook elke dag wel iets. Is het niet in de veranderende financiële wereld, dan is het wel in de wereld die schuilgaat achter de infrastructuur in Nederland. Daarnaast is er een ruim opleidingsbudget, die we na eigen interesse kunnen besteden.

Te weinig op kantoor getroffen

Het derde aspect zijn de collega’s, die ik helaas door het coronavirus nog te weinig op kantoor getroffen heb. Op werkdagen heb ik bijna dagelijks telefonisch contact met Ronald en dan gaat het de meeste tijd niet over het werk, maar over randzaken. Het geploeter van PEC Zwolle in de Eredivisie, Ronald die op de racefiets heeft gezeten of het feit dat ik me weer gewaagd heb aan een hardlooprondje. Het werk staat absoluut op één, maar om tot de beste prestaties te komen, moeten de randvoorwaarden in orde zijn. En dat zijn ze, geen twijfel mogelijk.

Nog één verandering

Verandering van spijs doet eten. Dat is zeker waar, maar iets minder verandering de komende periode zou wel prettig zijn. Oké, nog één grote verandering dan! De terugkeer naar ‘het oude normaal’.

 

Van plan zelf met e-mailmarketing aan de slag te gaan?
Download hier dé 9 tips voor e-mailmarketing.
Je ontvangt deze tips dan gelijk in jouw mailbox.

Conversieformulier

    Door akkoord te gaan stem je in met onze algemene voorwaarden en met het ontvangen van e-mail berichten over nieuws, communicatiekennis en events.

BAKKIE KOFFIE DOEN?
Heb je een vraag of wil je gezellig langskomen? Neem gerust contact met ons op!
 Bel ons of reageer via het formulier.

Scherp Communicatie
Noordzeelaan 50
8017 JW Zwolle

06-14640422

KVK-nummer 73852082

Contact popup