“Binnenkort bestaat Scherp Communicatie alweer tien jaar. Om dat te vieren zouden we heel graag korte verhaaltjes willen publiceren van oud-werknemers onder de noemer Hoe gaat het nu met…” Wat vliegt de tijd! Dat was het eerste dat in mij opkwam toen Anoek van Scherp Communicatie mij dit bericht stuurde.

In 2015 sprak ik Ronald voor het eerst. Mijn voorganger Fokko Ebbens besloot op wereldreis te gaan, dus was Scherp Communicatie op zoek naar een nieuwe journalist. Na een gezellig en prettig gesprek en een proefartikel was de deal snel beklonken. Mijn ervaring met het maken van bladen en het schrijven voor kranten kwam perfect van pas. Ik begon in het oude kantoor op industrieterrein Marslanden aan de rand van Zwolle, maar al snel werd het hoofdkwartier van Scherp verplaatst naar de Westerlaan.

Wat me vooral is bijgebleven is de veelzijdigheid van het werk. Het schrijven voor de bladen Service Management en Executive Finance. Het opstellen van persberichten en artikelen voor klanten. Het maken van bedrijfsbladen in de bouw. En het schrijven van artikelen over de automotive sector, een wereld waar ik mijn kennis van de jaren ervoor prima kon gebruiken. En daar kwamen altijd nog andere er interessante klussen en opdrachten tussendoor. Leerzaam, afwisselend en uitdagend.

Waar ik ook met veel plezier aan terugdenk zijn de etentjes, de biertjes en de gezelligheid in Zwolle. Hard werken deden we zonder meer, maar het mocht ook leuk zijn. Dat is ook ontzettend belangrijk als je met z’n tweeën van maandag tot en met vrijdag tegenover elkaar zit.

In 2017 besloot ik voor de liefde naar Rotterdam te verhuizen en Arnhem te verlaten. Driekwart jaar reisde ik heen en weer naar Zwolle voor er een nieuwe uitdaging op mijn pad kwam. Ik was zeker nog niet klaar bij Scherp Communicatie, maar het was voor mij een perfecte kans. Inmiddels is het 2021 en werk ik nog steeds bij ProMedia Group in Rotterdam. Sinds 2020 ben ik hoofdredacteur van vakblad Automobiel Management. Mijn eerste job (redacteur bij Auto Review) en de ervaring in vakbladenland bij Scherp Communicatie komen hier perfect samen. De twee jaar bij Ronald hebben mij het juiste zetje gegeven om hier mijn plek te vinden.

Van harte proficiat Ronald en collega’s met dit jubileum. Hopelijk kunnen we in het post-corona tijdperk het glas heffen op de volgende 10 jaar. Dat lijkt me heel gezellig. Dank voor de fijne samenwerking. En heel veel succes met alle mooie projecten!

Groet,

Remco

Van plan zelf met e-mailmarketing aan de slag te gaan?
Download hier dé 9 tips voor e-mailmarketing.
Je ontvangt deze tips dan gelijk in jouw mailbox.

Conversieformulier

    Door akkoord te gaan stem je in met onze algemene voorwaarden en met het ontvangen van e-mail berichten over nieuws, communicatiekennis en events.

BAKKIE KOFFIE DOEN?
Heb je een vraag of wil je gezellig langskomen? Neem gerust contact met ons op!
 Bel ons of reageer via het formulier.

Scherp Communicatie
Noordzeelaan 50
8017 JW Zwolle

06-14640422

KVK-nummer 73852082

Contact popup