Word jij onze nieuwe junior redacteur? (32-40 uur)

Ben jij creatief met woorden? Kun je zonder al te veel moeite SCHERPE teksten over uiteenlopende onderwerpen uit je vingers krijgen? Dan is dit een uitgelezen kans om je verder te ontwikkelen!

Wat ga je doen?
Dagelijks ben je verantwoordelijk voor een paar websites. Je schrijft voor deze websites nieuwtjes over de laatste ontwikkelingen. Daarnaast behoren de volgende werkzaamheden tot je takenpakket: 
• Deskresearch uitvoeren
• Schrijven, herschrijven of redigeren van teksten
• Interviews afnemen
• Plaatsen van content in WordPress of Incopy

Pas jij bij ons?
• Schreeuw jij direct ‘DAN IK’ zodra je iemand hoort zeggen ‘zij is groter als mij’?
• Ben jij een kei in het verwerken van de 5W’s in een tekst?
• Sta je open voor tips die je krijgt?
• Verras jij ons door jouw zelfstandige manier van werken?
• Ben jij beschikbaar voor 32 of 40 uur per week?

Passen wij bij jou?
Wij helpen bedrijven met antwoorden op marketing- en communicatievragen. Onze klantenkring bestaat uit ondernemers en communicatieprofessionals in de zakelijke dienstverlening. Vooral uit de financiële branche, de facilitaire en vastgoedsector en de energiemarkt. Maar ook voor gemeenten en verenigingen maken we content die de doelgroep raakt.
Een goede sfeer op de werkvloer vinden wij belangrijk. We houden dan ook van een dolletje, maar werken ook hard. Dit doen we altijd met het oog op onze doelen. Zo werken wij bijvoorbeeld met een mijlpalenbox. De mijlpaal mag je zelf bedenken. Heb je deze behaald? Dan mag je er een cadeautje uit halen.
We hechten meer waarde aan wat je oplevert in je werk dan aan je aanwezigheid in uren. Dus wil je, voor een goede werk- privébalans, wat later beginnen of een keer tijdens je werkdag sporten? Wij vinden het best, zolang jij je deadlines maar haalt. Thuiswerken stimuleren we. Net als samenwerken trouwens.

Klinkt dit bij jou als muziek in de oren?
Stuur dan voor 6 december een e-mail naar . Of maak je interesse op een andere manier kenbaar. Wij zijn wel in voor een verrassing 😀. Als je meer wilt weten over deze vacature, bel dan naar 06-39406164.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Van plan zelf met e-mailmarketing aan de slag te gaan?
Download hier dé 9 tips voor e-mailmarketing.
Je ontvangt deze tips dan gelijk in jouw mailbox.

Conversieformulier

    Door akkoord te gaan stem je in met onze algemene voorwaarden en met het ontvangen van e-mail berichten over nieuws, communicatiekennis en events.

BAKKIE KOFFIE DOEN?
Heb je een vraag of wil je gezellig langskomen? Neem gerust contact met ons op!
 Bel ons of reageer via het formulier.

Scherp Communicatie
Noordzeelaan 50
8017 JW Zwolle

06-14640422

KVK-nummer 73852082

Contact popup