Blog

Heeft het nog zin om te bloggen of te vloggen? Zoveel bedrijven doen het tegenwoordig. Je valt toch nooit meer op tussen al die miljoenen blogs die er dagelijks worden geschreven?

Juist wel.

Het is misschien noodzakelijker dan ooit.

Wij geven je 3 redenen waarom je juist nu een blog moet hebben

1. Zorgt voor veel traffic
Er mogen dan veel meer blogs bijgekomen zijn, er wordt ook veel meer gezocht dan voorheen. Eén van de redenen van de enorme stijging is natuurlijk de opkomst van de smartphone. Het wordt steeds makkelijker om content te lezen. Waar je ook bent: onderweg, in de trein of op de wc tijdens dat veel te saaie verjaardagsfeestje. Met een goede blog kun jij dus ook opvallen.

2. Scoren in Google wordt makkelijker
Google wil dat de beste pagina’s boven komen drijven als iemand iets zoekt. Google wordt hierin steeds slimmer en gebruikt steeds meer kunstmatige intelligentie om de resultaten te beoordelen. Eerlijke, waardevolle content scoort nu nóg beter dan in het verleden. Dus wie zich richt op het schrijven van waardevolle content, verdient een prominente plek in Google.

3. Geloofwaardige content
Het is het persoonlijke en het gespecialiseerde karakter dat weblogs interessant maakt voor bezoekers. Omdat het verhaal persoonlijk is, is het meer authentiek.

Hulp nodig?

Heb je zelf geen tijd of geen ervaring met het schrijven van blogs? Schakel ons dan in! Wij hebben hier jarenlange ervaring in.

 

Bekijk voorbeeld

Van plan zelf met e-mailmarketing aan de slag te gaan?
Download hier dé 9 tips voor e-mailmarketing.
Je ontvangt deze tips dan gelijk in jouw mailbox.

Conversieformulier

    Door akkoord te gaan stem je in met onze algemene voorwaarden en met het ontvangen van e-mail berichten over nieuws, communicatiekennis en events.

BAKKIE KOFFIE DOEN?
Heb je een vraag of wil je gezellig langskomen? Neem gerust contact met ons op!
 Bel ons of reageer via het formulier.

Scherp Communicatie
Noordzeelaan 50
8017 JW Zwolle

06-14640422

KVK-nummer 73852082

Contact popup