Werkwijze teksten: hoe komen we tot jouw verhaal?

Of je nou een kapper, makelaar of consultant bent. Wij zijn nieuwsgierig naar jouw verhaal. En helpen je deze te vertalen naar jouw doelgroep. Het wordt een pakkende tekst, met de juiste hoeveelheid informatie en diepgang. Een tekst die laagdrempelig en toegankelijk is geschreven. Maar vooral: een sterke tekst die de lezer boeit. Van begin tot eind.

Schrijven met het oog op de doelgroep

De kunst is om je te verdiepen in de doelgroep. Raak de juiste toon. Daarbij verplaatsen we ons in jouw doelgroep. Wat zou deze over jou, jouw product of dienst willen weten? Want als we de lezer weten te raken met een krachtige, doelgerichte tekst komt jouw boodschap over.

Teksten waarmee je wordt gevonden

Een mooie website die goed in elkaar zit, kun je zien als een winkel met mooie spullen en een aantrekkelijke inrichting. Wat je dan alleen nog mist zijn bezoekers. Hiervoor heb je teksten nodig die SEO-proof zijn gemaakt. Want zo word je beter gevonden via Google. Als je jouw website regelmatig voorziet van nieuwe content, zoals nieuws en blogs gaat het nog beter. Zeker als je die content deelt via sociale media en nieuwsbrieven.

Hoe komen onze teksten tot stand?

We starten met een (al dan niet telefonisch) overleg om jouw bedrijf en doelgroep te leren kennen. Daarna stuur jij ons input voor de teksten of houden wij een interview om deze input te verkrijgen. Daarna schrijven wij de teksten en sturen wij jou een concept. Hier kun jij natuurlijk nog je op- en aanmerkingen op geven. Dan verwerken wij dit tot een definitieve tekst. En is de tekst ready om te plaatsen of te verspreiden.

Is jouw interesse gewekt?

Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan via ons aanvraagformulier.
Of neem een strippenkaart af. Lees hier meer over het afnemen van een strippenkaart.
Je kunt natuurlijk ook gewoon bellen of mailen.

Contact Scherp Communicatie

Van plan zelf met e-mailmarketing aan de slag te gaan?
Download hier dé 9 tips voor e-mailmarketing.
Je ontvangt deze tips dan gelijk in jouw mailbox.

Conversieformulier

    Door akkoord te gaan stem je in met onze algemene voorwaarden en met het ontvangen van e-mail berichten over nieuws, communicatiekennis en events.

BAKKIE KOFFIE DOEN?
Heb je een vraag of wil je gezellig langskomen? Neem gerust contact met ons op!
 Bel ons of reageer via het formulier.

Scherp Communicatie
Noordzeelaan 50
8017 JW Zwolle

06-14640422

KVK-nummer 73852082

Contact popup